Prona në Dubai për Shitje

Vendi për të vendosur dhe rritur paratë tuaja nuk është një gjë e lehtë për t’u bërë. Ashtu si me çdo investim tjetër, rreziqet mund të jenë shumë të larta. Në një moment, të gjitha fitimet tuaja do të zhduken nëse faktorët e jashtëm dhe të brendshëm nuk shkojnë mirë. Megjithatë, investimi juaj mund të sjellë super fitime me planifikim të kujdesshëm, shumë punë të palodhur, vendosmëri dhe pasion Shtëpi të lira për shitje postim falas Tirane Astir.

Ka shumë mundësi për të zgjedhur kur bëhet fjalë për vendin ku mund të investoni paratë tuaja. Një industri fitimprurëse megjithatë janë pasuritë e paluajtshme dhe çuditërisht, Dubai është një nga destinacionet kryesore për pasuri të paluajtshme.

Ndërsa shkoni nëpër Dubai apo edhe kur shkoni në internet, tabela “Prona në Dubai për Shitje” është tashmë një pamje e zakonshme. Kjo është kryesisht për shkak se Dubai është një nga zonat e biznesit me zhvillim të shpejtë. Ndërtesat dhe objektet janë ndërtuar majtas dhe djathtas.

Pse Dubai po përjeton një zhvillim kaq në rritje dhe pse po lulëzon industria e tij e pasurive të paluajtshme?

Përveç të qenit një zonë e zhvilluar, Dubai është vlerësuar nga Interpoli si një nga vendet më të sigurta për të jetuar. Përveç kësaj, Dubai ndodhet në mënyrë strategjike në mes të Evropës, Afrikës, Azisë dhe pjesës tjetër të Lindjes së Mesme.

Ky prestigj dhe imazh e bën Dubain një destinacion gjithnjë e më të famshëm turistik dhe një zonë të zhvillimit të biznesit. Me kalimin e viteve, Dubai ka gëzuar një rritje prej 16% në industrinë e turizmit. Në vitin 2001, mbi 3.4 milionë turistë zgjodhën Dubain për pushimet e tyre dhe statistikat tregojnë se kjo shifër do të shkojë në 6 milionë në katër vjet, me rreth 200,000 vizitorë në ditë! Industria e turizmit po zhvillohet aq shpejt sa që ofertës së hoteleve, godinave dhe objekteve të tjera do të duhet deri në një dekadë për të kapur kërkesën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *